top of page
Experience2.jpg

MIN ERFARING

I mine 23 år som behandler har jeg arbejdet følgende steder:

Klinik for Fysioterapi i Jorcks Passage

Det kvindelige Volleyball landshold

Balletdanserne på Det Kongelige Teater

Fysioterapeut for et herre fodboldhold

1 vintersæson hos en Engelsk læge i Val d´Isere

Firma aftale i SAS Cargo

Firma aftale for det flyvende personale i SAS

Firma aftale hos Novo Nordisk

Jeg har igennem de sidste 16 år opstartet og drevet egen klinik , Copenhagen Care Center , i Østerbro Svømmehal.

UDDANNELSE OG FAGLIGE VISIONER

1992-1995   Fysioterapeut

2001-2006   Osteopat

Kraniosakral-terapi indgår som en del af osteopat uddannelsen.

Efteruddannelse i behandling af babyer

Jeg har efterfølgende deltaget i rigtig mange kurser , især med en fransk Osteopat, Jean- Pierre Barrel ,der har udviklet sit eget behandlings koncept.

Jeg er meget imponeret af hans univers af manuelle teknikker og hans enorme anatomiske viden og indsigt. En unik og helt fantastisk tilgang til hele kroppen.

Her har jeg fundet en vej der vedbliver at vække min nysgerrighed og stimulerer min interesse som manuel terapeut.

Physical Therapy Session
Om Birgit Rasmussen: Recent News
Om Birgit Rasmussen: Recent News

TEORI BAG MINE BEHANDLINGSTEKNIKKER

Med baggrund i mit mangeårige virke som behandler, mine uddannelser og efterfølgende kurser , bestræber jeg mig på at undersøge og afdække de biomekaniske sammenhænge,der influerer på det skadede område. Eller med andre ord,se på hele kroppens samlede tandhjuls system , hvilke låsninger og fixationer , påvirker uhensigtsmæssigt på kroppens ” skadede” område.
Med det i mente , forsøger jeg at skabe frie forhold, fri passage , til arterier , vener , nerver og lymfe , så kroppens ” skadede ” område, derigennem kan normaliseres og hele op igen.Jeg mobiliserer fixerede (=stive) led, udspænder stramme muskler og stramt bindevæv. Hvis nødvendigt, mobiliserer jeg blidt kroppens indre organ system, ex. mavesæk, tarm, hjerte eller lunger m.m. Herigennem påvirker jeg det autonome nervesystem og spændings tilstanden i de tilhørende segmenter i rygsøjlen.Hvis organerne har frie bevægelsesforhold, vil deres funktion blive bedre, på grund af bedre blod til- og fra førsel, samt bedre nerveaktivitet.Kranienerverne og det centrale nervesystem, er ligeledes super vigtige for kroppens samlede balance.Jeg arbejder kranielt for at skabe plads og frie forhold, så ansigt, hoved, hals og nakkens muskeloskeletal system kan arbejde så normalt som muligt.  
Sagt på en anden måde , jeg arbejder udelukkende med mine hænder , altså via manuelle teknikker , på kroppens og hovedets muskler , led , bindevæv , arterier , vener , nervevæv og organer , så de væv der influerer på kroppens belastede og beskadigede områder , via friere forhold, kan virke normalt igen og dermed genoprette kroppens balance.

Om Birgit Rasmussen: Recent News
bottom of page